16 Januari

>> Saturday, January 16, 2010

Agak lama rasanya tidak update blog ini. Yang pasti ketandusan idea menyebabkan blog ini belum memaparkan n3 baru dalam tahun 2010 sebelum ini.
Beberapa hari kebelakangan ini juga misi lawatan ke blog rakan-rakan tidak dapat dilaksanakan kerana keadaan kesihatan yang tidak mengizinkan. Dua tiga hari lepas aku telah dijangkiti penyakit sakit tekak + selsema + batuk + demam (tapi bukan selsema babi ya..) menyebabkan aku malas untuk online.. Bayangkan pulang dari kerja terus cari katil..Apapun terima kasih kepada rakan-rakan yang sempat berkunjung ke blog ini..Kunjungan kalian pasti akan dibalas..
Berbalik kepada tajuk n3 aku kali ini iaitu 16 Januari.. Memang tiada apa yang special sangat dengan tarikh ini..Saja nak buat tajuk 16 Januari mungkin atas alasan-alasan berikut:

Sebab yang pertama..

n3 pertama aku untuk Tahun ini ialah pada 16 Januari..

Sebab yang ke-2..
Pendaftaran Semester Januari untuk study aku ialah pada 16 Januari..(tapi aku tak pergi mendaftar atas alasan banjir..)

Sebab yang ke-3 (yg ni spesel sikit)
16 Januari merupakan Birthday aku..hehehe..
Tengah fikir ni nak celebrate kat mana..


15 comments:

kentank91 January 16, 2010 at 8:29 AM  

epi bufday...
tapi takdak hadiah r..huhuhu

cikmemy January 16, 2010 at 4:35 PM  

epi birthday!

icy January 16, 2010 at 7:58 PM  

slamat ulang tahun tuan umah.. (^-^)v

Irnanis@mama January 17, 2010 at 1:49 AM  

selamat hari lahir sahabat..
semoga sentiasa dalam lingkungan keredhaan Ilahi..amin.

Zikr the Jalanan Sepi Perantau January 17, 2010 at 10:32 AM  

happy berday!!

[z@ck] January 17, 2010 at 12:03 PM  

Happy belated birthday!
=)

snid73 January 17, 2010 at 2:08 PM  

samalah kita....akunyer besday pun bulan satu....sama bulan ngan anak aku, sama bulan ngan is3 aku...

anyway
hepy besday to u....

gambutku January 17, 2010 at 8:37 PM  

happy birdday fren.:D

Dashing Days January 18, 2010 at 4:52 PM  

happy birthday =D

911 January 18, 2010 at 10:10 PM  

Happy befday kunu.. :)

ajaa January 18, 2010 at 11:35 PM  

terima kasih semua..

rash January 19, 2010 at 10:26 PM  

happy belated befday ^^

r0sLiNa January 23, 2010 at 11:47 AM  

hepi birhtday

imelda February 7, 2010 at 7:38 PM  

was here today

Dewi Aja November 11, 2016 at 5:02 AM  

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails

Mutiara Kata

""kalau bukan kita siapa lagi, kalau bukan hari ini bila lagi, kalau bukan di sini di mana lagi"

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP